Employment and Procurement

9 July, 2018

UNICEF Tirana Office would like to announce the issue of a Request for Proposal for Services as fully described at the attached solicitation document with reference no. “LRPS-...

4 June, 2018

A jeni një i ri midis moshës 18-35 vjec, që i përkisni minoritetit egjiptian? Keni eksperienca si aktivistë, vullnetarë në çështjet e të drejtave të njeriut dhe të përfshirjes sociale? Nëse po, ju mund të jeni pjesë e “Inkubatorit të Identitetit të të rinjëve Egjiptianë” që...

9 May, 2018

UNICEF Albania is looking to fill the vacancy Finance Associate for UNICEF Albania office.

For more information follow the link above.

9 May, 2018

UNICEF Albania is looking to fill the vacancy Administrative Assistant for UNICEF Albania office.

For more information follow the link above.

24 April, 2018

UNICEF is looking for applications to create a Roaster of experts in Education, Early Learning and Social Protection.

PLEASE NOTE THE EXTENDED DEADLINE: 3 JUNE 12.00 pm.

Job Number: 512339 | Vacancy Link...