Employment and Procurement

9 August, 2018

The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women (UN Women) is seeking quotation(s) for the procurement of Web Management Services as described in this...

9 August, 2018
...
9 August, 2018

Vacancy Announcement No: FAO/ALB/2018/000  |  Vacancy Link
Locations: Tirana, Albania
Work Type : National Consultant on Rural...

7 August, 2018

Job Number: 515146 | Vacancy Link
Locations: Europe and Central Asia Region: Albania
Work Type : Internship

For more information, or to apply follow the above link.

7 August, 2018

Job Number: 515185 | Vacancy Link
Locations: Europe and Central Asia Region: Albania
Work Type : Internship

For more information, or to apply follow the above link.

6 August, 2018

Job Number: 515125 | Vacancy Link
Locations: Europe and Central Asia Region: Albania
Work Type : Consultancy

Please follow the above link to get more information, and eventually apply online.

25 July, 2018

Job Number: 514769 | Vacancy Link
Locations: Europe and Central Asia Region: Albania
Work Type : Fixed Term Staff

UNICEF Albania is seeking talented individuals to apply for the position of...

9 July, 2018

UNICEF Tirana Office would like to announce the issue of a Request for Proposal for Services as fully described at the attached solicitation document with reference no. “LRPS-...

4 June, 2018

A jeni një i ri midis moshës 18-35 vjec, që i përkisni minoritetit egjiptian? Keni eksperienca si aktivistë, vullnetarë në çështjet e të drejtave të njeriut dhe të përfshirjes sociale? Nëse po, ju mund të jeni pjesë e “Inkubatorit të Identitetit të të rinjëve Egjiptianë” që...

Food and Agriculture Organization of the United Nations FAO

Vacancy Announcement No:                   

FAO/ALB/2018/000