Employment and Procurement

9 August, 2018
...
9 August, 2018

Vacancy Announcement No: FAO/ALB/2018/000  |  Vacancy Link
Locations: Tirana, Albania
Work Type : National Consultant on Rural...

7 August, 2018

Job Number: 515146 | Vacancy Link
Locations: Europe and Central Asia Region: Albania
Work Type : Internship

For more information, or to apply follow the above link.

7 August, 2018

Job Number: 515185 | Vacancy Link
Locations: Europe and Central Asia Region: Albania
Work Type : Internship

For more information, or to apply follow the above link.

6 August, 2018

Job Number: 515125 | Vacancy Link
Locations: Europe and Central Asia Region: Albania
Work Type : Consultancy

Please follow the above link to get more information, and eventually apply online.

25 July, 2018

Job Number: 514769 | Vacancy Link
Locations: Europe and Central Asia Region: Albania
Work Type : Fixed Term Staff

UNICEF Albania is seeking talented individuals to apply for the position of...

9 July, 2018

UNICEF Tirana Office would like to announce the issue of a Request for Proposal for Services as fully described at the attached solicitation document with reference no. “LRPS-...

4 June, 2018

A jeni një i ri midis moshës 18-35 vjec, që i përkisni minoritetit egjiptian? Keni eksperienca si aktivistë, vullnetarë në çështjet e të drejtave të njeriut dhe të përfshirjes sociale? Nëse po, ju mund të jeni pjesë e “Inkubatorit të Identitetit të të rinjëve Egjiptianë” që...

9 May, 2018

UNICEF Albania is looking to fill the vacancy Finance Associate for UNICEF Albania office.

For more information follow the link above.

Food and Agriculture Organization of the United Nations FAO

Vacancy Announcement No:                   

FAO/ALB/2018/000